Zeynel Abidin Erdem: ''Demokrasiyi siz kurtardınız''

Zeynel Abidin Erdem: ''Demokrasiyi siz kurtardınız''

Ünlü işadamı Zeynel Abidin Erdem katıldığı demokrasi nöbeti etkinliklerinde konuştu.

Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, FETÖ’cü darbecilerin 15 Temmuz’da planladığı hain darbe girişimini engelleyen vatandaşlarımızı bu sözlerle tebrik etti.

Sahneye davet edilen Dr. Zeynel Abidin Erdem konuşmasına “selamın aleyküm” diyerek başladı.

“DEMOKRASİYİ KURTARDINIZ”

Erdem konuşmasında şunları söyledi:

“Hayırlı akşamlar, gazamız mübarek olsun. Gördünüz değil mi Paris’te iki tane adamın karşısında bir toplum yüz üstü kaçıyor. 2 mermi attılar. Toplara tanklara dayandınız, cumhuriyeti kurtardınız, başkomutanımızı kurtardınız, Türkiye Cumhuriyeti’nin demokrasisini kurtardınız. Hepinizi alnınızdan öpüyorum.”

Konuşması sık sık alkışlarla bölünen Erdem açıklamalarını “Değerli arkadaşlar, demin sayın Egemen Bağış’ın söylediğini tekrarlamak istemiyorum ama aynısını söylüyorum tekrar. Sizler birer kahramansınız. Sizler ne olduğunuzu dünyaya yazdırdınız. Ben bir sürgün aile çocuğuyum. Ben bir ihtilalin kazazadesiyim. 5 sene sürdüler, 5 sene süründük. 5 sene doğru dürüst namaz kılamadık. Sizler bu demokrasiyi kurtardınız. Sizi kutluyorum, Allah’a emanet ediyorum, Cumhurbaşkanımızı Allah’a emanet ediyorum. Başkomutanımızı Allah’a emanet ediyorum, sizlere emanet ediyorum. Sonuna kadar arkanızdayım.” Diyerek noktaladı.