Zonguldak Kamu Taşeron İşçileri Dernek Başkanı Ve Üyelerinden Başkan Akdemir’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Zonguldak Kamu Taşeron İşçileri Dernek Başkanı Ve Üyelerinden Başkan Akdemir’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Zonguldak Kamu Taşeron İşçileri Dernek Başkanı Ferdi Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e’ hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

- Zonguldak Kamu Taşeron İşçileri Dernek Başkanı Ferdi Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e’ hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Ziyarete, Hak- İş Konfederasyonu Zonguldak Şube Başkanı Cihan Kara’da eşlik etti. Ziyarette konuşma yapan Kamu Taşeron İşçileri Dernek Başkanı Ferdi Gül; “Sayın Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Ayrıca, taşeron işçilerin maaşlarını vermişsiniz. Hiç alacakları kalmamış. Bunun için de sizlere teşekkür ediyoruz. Zonguldak’ta taşeron işçilerin derneğinin olduğunu ifade etmek istiyoruz. Sizlere de görevinizde başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu. Hak-İş Konfederasyonu Zonguldak Şube Başkanı Cihan Kara ise; “İşçiler konusunda hassasiyetinizi biliyoruz. Hizmetlerinizi takip ediyoruz. Görevinizde başarılar dileriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “İşçilerimiz emek sarf ediyorlar. İşin yüz akı onlar. Taşeronlaşma ise, Türkiye’nin kanayan yarası. Cumhuriyet Halk Partisi’nin politikası; taşeronlaşmaya karşıdır. Çünkü bir emek ve bir hak varsa, sosyal adalet ölçüsünde, haklarını düzgün bir şekilde alabilmeliler. Ayrımcılık yaratılmamalı. Çünkü bu durum, sosyal barışı ve iş barışını bozuyor. Bu ise başarıyı kendiliğinden düşürüyor. O açıdan taşeron işçilerin dernek olmaları ve birleşmeleri önemlidir. Haklarını elde edebilme adına birlik olsunlar. Kanun gereği neyse, ona uysunlar. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geldiğinde, bu hakları mutlaka sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.