Bir sapık öğretmen skandalı daha! Seks oyuncakları bile hediye etmiş

ABD'de yine bir öğretmen - öğrenci arasındaki cinsel ilişki rezaletiyle çalkalanıyor. 24 yaşındaki bir beden eğitimi öğretmeninin, 13 yaşındaki öğrencisiyle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota eyaletinde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan 24 yaşındaki Lindsey Schneeberger ile 13 yaşındaki ismi açıklanmayan öğrencisinin yasak aşkı ülkede infial yarattı. Çocuğun evinde bulunan ve öğretmeni tarafından hediye edildiği iddia edilen cinsel ilişki oyuncaklarının ortaya çıkmasından sonra 24 yaşındaki Lindsey Schneeberger tutuklandı.

ABC 6 News’in haberine göre öğretmen ve öğrencinin 3 kez cinsel birliktelik yaşamak için Schneeberger’in evine gittiği ifade edildi. 13 yaşındaki öğrencinin cinsiyeti ve kimliğine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmazken öğrencinin annesinin çocuğunun telefonunda öğretmene ait şüpheli mesajları bulmasıyla soruşturma derinleştirildi. Öğrencinin ifadesindeki “Bana hep oyuncak alıyordu” cümlesi soruşturma için kilit rol oynadı.

 2023 yılının Mart ayında görevinden istifa etmesine rağmen Schneeberger’in devam eden soruşturmanın sonucunu beklemeden başka bir okulda görev almaya başladığı belirtildi. Öğretmen şu anda Olmsted İlçesi Yetişkin Gözaltı Merkezinde 75.000 dolar (yaklaşık 1 milyon 549 bin TL )kefaletle tutuluyor. Soruşturma devam ediyor.

Sonraki Haber