İsrail ordusuna hack şoku! İnternet sitesinde bu mesajı paylaştılar

Ürdünlü hackerlar, İsrail ordusunun internet sitesini ele geçirdi. Sitede Gazze'ye destek mesajı yayımlayan hackerler, ''Gazze'deki zulmünüz, ölüm ve savaştan başka bir şey getirmeyecektir. Topraklarımızın özgürleşmesinden başka hiçbir şeyi kabul etmeyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Ürdünlü hackerlar, İsrail ordusunun resmi sitesinin İngilizce sayfasını ele geçirerek, Gazze Şeridi halkı ile destek mesajı yayımladı.

GAZZE'YE DESTEK MESAJI YAYINLADILAR

Hackerların siber saldırısının ardından İsrail ordusunun internet sayfasına erişim sağlanamadı. Ürdünlü hackerlar, ele geçirdikleri İsrail ordusunun internet sitesinde yayımladığı mesajda, "Gazze'deki halkımıza karşı kibriniz ve zulmünüz, havada, karada ve elektronik ortamda size korku, ölüm ve savaştan başka bir şey getirmeyecektir." ifadesi kullanıldı.

Mesajda, İsrail ordusunun sitesinin hacklenmesine ilişkin, "Bu, sizin Gazze'deki masum halkımızı öldürmenize, çirkin barbarlığınıza ve kirli eylemlerinize karşı bir cevaptır." ifadesine yer verildi.

Bu saldırının başlangıç olduğu aktarılan mesajda, "Size buradan bildiriyoruz, denizden nehre kadar Filistin topraklarımızın özgürleşmesinden başka hiçbir şeyi kabul etmeyeceğiz. Savaşımız ebediyete kadar sürse de size karşı ancak ölüm ve korku salacağız." denildi.

YENİDEN ERİŞİME AÇILDI

Mesaj, "Ürdün'deki kardeşlerinizden Gazze ve Filistin'deki halkımıza. Kalbi ve fiili olarak sizinleyiz, bu dava her özgür Müslümanın davasıdır." ifadeleriyle sona erdi. İsrail ordusunun sayfası, hackerların sayfayı ele geçirip mesajı yayımlamasının ardından önce kısa süreli erişime kapatıldı ardından tekrar erişime açıldı.

Sonraki Haber