Öğretmeni telefonunu aldı, lise öğrencisi ortalığı birbirine kattı

ABD'de bir lisede cep telefonu öğretmeni tarafından alınan bir öğrenci ortalığı savaş yerine çevirip öğretmenine saldırdı.

 ABD’nin Tennessee eyaletinde bir lise öğrencisi sınıfta telefonuna el koyulduktan sonra öğretmenine biber gazı olduğu ileri sürülen sprey sıktı. Sınıftaki diğer öğrenciler tarafından videoya alınan görüntüler, sosyal medyada büyük tepki çekti

Telefonu alınan kız öğrenci, önce sınıfta öğretmenine biber gazı sıkarak karşılık veriyor. Ardından da öğretmenini koridorda takip ederek yeniden yüzüne aynı şekilde biber gazını sıkıyor. Bu esnada da sürekli “Telefonumu ver” diye bağırıyor.

Biber gazının etkisiyle öğretmen dizlerinin üzerine çöktüğü esnada olayı izleyen diğer öğrencilerin gülmesi ise pek çok sosyal medya kullanıcı tarafından kınandı. Komşu sınıftan bir öğretmen de biber gazı sıkılan öğretmen iyileşmeye çalışırken kıza telefonunu geri alamayacağını söylüyor.

Videoyu Reddit’te yayınlayan kişiye göre, telefonu alınan öğrenci, okul ödevi için Google kullanıyordu. Ayrıca videoyu yayınlayan kullanıcı, aynı öğretmenin daha önce de okulda bir öğrenci tarafından yüzüne yumruk atıldığını iddia ediyor.

Öğretmenine biber gazı sıktıktan sonra telefonunu istemeye devam ediyor.
Reddit kullanıcısına göre aynı öğretmene, sadece iki ay önce farklı bir öğrenci tarafından yumruk atıldı. Bu olayda da öğretmen, telefonuyla kopya çeken bir öğrencinin telefonuna el koymuştu.

Son video, sosyal medya platformlarında da öne çıktı. Pek çok kullanıcı olayı kınamak için yorumlar bıraktı.

Komşu sınıftan bir öğretmen de kıza telefonunu geri alamayacağını söylüyor.
Bir Reddit kullanıcısı, “Üzücü olan kısım, diğer tüm çocukların şakaymış gibi gülmesi” diye yazarken, bir başkası da “Öğrencileri bir nedenle uzaklaştırmak veya okuldan atmak kolay olmalı. Ebeveynlerinin eylemsizliklerinin yükünü çekmelerini sağlayın” diye yazdı. Bir başka kullanıcı da öğretmene biber gazı sıkılırken gülen çocukları kınadı. Ayrıca pek çok kullanıcı da bu saldırısından dolayı öğrencinin yargılanması ve okuldan atılması gerektiği de yazıldı.

Sonraki Haber