İki sigara firması daha fiyatlarını indirdi

Yılbaşı itibariyle sigara fiyatlarına gelen 4 TL'lik zam sonrası sigara firmalarından indirim haberleri peş peşe geldi. BAT ve Philip Morris grubu da fiyatları indirdi.

Yılbaşı itibariyle sigara gelen zam sonrası bu kez indirim geldi. JTI grubu sigaralarına yapılan 1 lira indirimin ardından BAT ve Philip Morris grubu da sigara fiyatlarını 1 lira indirdi.

JTI grubu sigaralarına yapılan 1 lira fiyat düşüşü ardından BAT ve Philip Morris grubu da sigara fiyatlarını 1 TL indirdi. Böylelikle sigara fiyatları ortalama 32 lira seviyesine geriledi.

Not: Sigara markalarının basın yoluyla yayınlanması yasak olduğu için indirim gelen sigaralar Haber3.com tarafından habere eklenmemiştir.

Bırakabilirsin” mobil uygulamasıyla sigaradan kurtulun!

Güzel ve sağlıklı bir hayata artık daha yakınsınız. Yeşilay tarafından hazırlanan “bırakabilirsin” mobil uygulaması ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) sigarayı bırakma süreciniz boyunca her an sizinle.

Üstelik yalnızca dijital ortamda değil, dilerseniz bir tuşla danışma hattı üzerinden de bilgi sahibi olabilirsiniz. Bırakabilirsin uygulaması, sigarayı bırakmak için ihtiyacınız olan psikolojik ve sosyal desteği almanızı, gerektiğinde 115 danışma hattı üzerinden YEDAM ile iletişime geçerek ücretsiz danışmanlık hizmeti almanızı sağlar.

Sonraki Haber