TÜRKKEP ve Türkiye İş Bankası'ndan Dijikolay müşterilerine özel kampanya

Türkiye İş Bankası dijital platformu Dijikolay, TÜRKKEP resmi yazışma ürünlerini “TÜRKKEP -İmzalı Kamu Yazışma Paketi” kampanyası ile banka müşterileriyle buluşturuyor. TÜRKKEP güvencesiyle sunulan KEP, e-imza, UETS bağlantısı, EYP bağlantısı ürünleri Dijikolay üyelerine özel yüzde 25’e varan indirim avantajıyla sunulacak.

Türkiye İş Bankası dijital platformu Dijikolay, TÜRKKEP resmi yazışma ürünlerini “TÜRKKEP -İmzalı Kamu Yazışma Paketi” kampanyası ile banka müşterileriyle buluşturuyor. TÜRKKEP güvencesiyle sunulan KEP, e-imza, UETS bağlantısı, EYP bağlantısı ürünleri Dijikolay üyelerine özel yüzde 25’e varan indirim avantajıyla sunulacak.

E-dönüşüm sektörü bugün farklı çözümlerle yüzbinlerce şirketin dahil olduğu dev bir sektör haline geldi. Kurumsal ve bireysel müşterilerine yetkili hizmet sağlayıcı olarak tek noktadan hizmet veren TÜRKKEP, her yıl katlanarak büyüyen e-dönüşüm sektöründe güven kurumu olarak ilk sırada tercih edilmeye devam ediyor. TÜRKKEP ürünlerinin avantajlı fiyatlarla sunulduğu DijiKolay, İş Bankası KOBİ müşterilerinin dijitalleşme ihtiyaçlarını karşılayan ürün ve hizmetleri, tek bir çatı altında kolay bir şekilde sunarak firmaların dijitalleşmesine destek olan bir platform. Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-imza, e-tebligat, e-fatura, e-defter ve e-saklama gibi hizmetler ile şirketlerin e-dönüşümüne katkı sağlayan TÜRKKEP’in Dijikolay ile gittiği iş birliğine özel hazırladığı paketle, e-dönüşüm hizmeti almak isteyen tüm İş Bankalıların bu hizmetlere tek elden ve avantajlı fiyatlarla ulaşabilmesi amaçlanıyor.   

 TÜRKKEP “E-İmzalı Kamu Yazışma Paketi” kampanyasında sunulan avantajlı ürünler…

 Kampanya dahilinde İş Bankası müşterileri Dijikolay platformu üzerinden, TÜRKKEP’in Kurumsal KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) ve bu hesaba bağlı olacak UETS (Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi) bağlantısı, kamu kurumları ile yapılacak yazışmalar için zorunlu olan EYP (Elektronik Yazışma Paketi) ve e-imza ürünlerini satın alabilecek.

 Kamu kurumları, e-ticaret sektörü, sağlık sektörü, finans ve turizm sektörüne kadar hemen hemen tüm sektörlere özel geliştirdiği hizmetleri, güven endeksli hizmet yaklaşımı ve sektörü geliştiren çözümleri ile şirketlerin dijitalleşme sürecini hızlandıran TÜRKKEP’in Genel Müdürü Olcay Yıldız, “Yakın zamanda Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı tarafından açıklanan verilere göre; kamu kurumlarının yüzde 82’si kayıtlı elektronik posta kullanıyor. Bu sayede bürokratik işlerin hızlandığı ve maliyetten ciddi oranda tasarruf edildiği de açıklanan veriler arasında.  Kamu tarafında KEP kullanımının bu derece yaygınlaşması e-dönüşüm pazarı için önemli bir itici güç teşkil ederken, kamu kurumları ile iletişimde olan özel şirketler için dijitalleşme konusu daha da önemli hale geliyor. Türkiye İş Bankası müşterileri için Dijikolay platformuna özel hazırladığımız ‘E-imzalı Kamu Yazışma Paketi’ sayesinde özel şirketlerin kamu kurumlarıyla iletişim süreçleri artık çok daha hızlı ve tasarruflu olacak. Özel şirketler kamu ile yaptıkları resmi yazışmalarında dijitalleşerek hem işlerini hızlandıracak hem de posta gideri, kırtasiye gideri, veri depolama gideri gibi maliyetlerden tasarruf edebilecek. Bu paketten faydalanan Türkiye İş Bankası müşterileri, harcanan kağıt ve kırtasiye kullanımını azaltırken doğa dostu uygulamaları da kurumlarına kazandırmış olacak” dedi.

Sonraki Haber