Akaryakıt zammı Haberleri

Akaryakıtta Bir depoda 70 TL fark ettirecek bir dev zam daha geliyor! Cemal Enginyurt eşekli protestoda Erdoğan'ı, Erdoğan'a şikayet etti
CHP'li Akın'dan akaryakıt fiyatları için korkutan tahmin Akaryakıtta ÖTV zammı sonrası toplu ulaşım çağrısı BBP lideri Destici'den zam yağmuruna sert tepki Depoları doldurun! Benzine rekor zam geliyor!
Benzin ve motorine çifte zam Akaryakıtta bir zam daha geldi; bir zam daha geliyor 2022'ye yine yeniden benzin zammıyla veda ediyoruz! Zam'aydın! Benzin yine 19 TL sınırında Araç sahipleri şokta! 3 günde 4 TL'ye ulaşan 3 zam birden Akaryakıt zamları vatandaşa kontak kapattırdı Motorine dev zam! Tam 1,95 TL zam geldi Benzine zammın zammının zammı geliyor! Benzin ve motorine dün yapılan zammın ardından yine yeniden zam! Cem Yılmaz'dan akaryakıt zamları için dikkat çeken gönderme Kabus gibi! Benzin ve motorinde beklenen dev zam açıklandı Kemerleri bağlayın! Uçuyoruz! Akaryakıta bir zam daha Kazakistan'da bilanço ağırlaşıyor: Ölü sayısı 164'e yükseldi Orduya ''vur emri'' verilmişti... Kazakistan'dan korkunç görüntüler Benzin ve motorine bir zam daha! Kazakistan'daki olayların arkasında kim var? Büyükelçiden bomba iddia Benzine yine zam geldi! Zam'aydın Türkiyem! Benzine okkalı zam geldi!