Alışveriş Haberleri

Bu markette avokado çekirdeği para yerine geçiyor Bir yıl boyunca marketten aynı ürünleri alıp gerçek enflasyonu belgeledi!
Sadece 3 dakikada 19 bin lirası gitti Yumurta fiyatları kırmızı eti geçti! Ali Ağaoğlu'nun bu pazarlığı tepki çekti! Yılbaşı alışverişinde bu ürünlerden uzak durun!
Bülent Ersoy: ''Asgari ücretliler için üzülüyorum'' Bülent Ersoy'un 6 saatlik alışverişi taksiye sığmadı! Şimdi de gramaj oyunuyla ''gizli zam'' tuzağı! TL dibi görünce... Bulgarlar palamudu bile Edirne'den alıyor IKEA'dan ''Kara Cuma''da eskisini getir, yenisini götür kampanyası! Fatih Portakal 100 TL ile gittiği pazarda başına gelenleri anlattı Alışveriş yaparken sosyal mesafeyi hiçe saydılar! MASAK'dan internette derin operasyon Perakende satış hacminde dikkat çeken artış Soran olursa Avrupa bizi kıskanıyor dersiniz! Utanç veren görüntü! Negahan Alçı'yı da dolandırdılar Koronavirüste başa mı dönüyoruz ? ''AVM'ler kapanabilir!'' Vatandaşı ''zam'' korkusu sardı! Resmen hücum ettiler Bayram alışverişinden dönen baba ve oğlu öldürüldü Kurban Bayramı öncesi korkutan görüntüler Ankara’da gıda fiyatları yüzde 1 geriledi AVM'lerde ''pandemi'' krizi! Mağazalar boşalmaya başladı Alışveriş yaptığı markete böyle saldırdı