Arı Haberleri

Alcaraz ile Zverev'inin karşı karşıya geldiği tenis maçında arı saldırısı Korktuğumuz başımıza geldi: Gıda ve sağlık krizi kapıda!
Erdoğan'ın konuşması sırasında dikkat çeken anlar Tabut, cansız manken, variller... Gören dönüp bir kez daha bakıyor! Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi 5 milyon arıyı taşıyan kamyon kaza yaptı!
Ölümcül Hobi! ''Arı adam'' görenleri hayrete düşürüyor Yaz aylarının kabusu! Yaşlı kadını ısırdı, 9 gün sonra hayatını kaybetti Havalimanında yolcunun bavulundan çıkanlar şoke etti Binlerce arı böyle telef telef oldu! Kabus gerçek mi oluyor ? Ortadan yok olmaya başladılar Uçan istila başladı! O ilimizde ''katil arı'' alarmı! İstanbul'da ''sarı-siyah'' alarm! Arı istilası büyüyor Rizeli vatandaş ''ezeli düşmanları'' için Bilim insanları sonunda büyük gizemi çözdü Cennet cehenneme döndü! Binlerce arı ve balık öldü Böyle vicdansızlık görülmedi İnsanlığın sonu olabilir! Bal arıları için alarm çanları çalıyor Yeni virüs varyantı ile ilgili korkunç araştırma: Tüm arıları yok edebilir Gören müsilaj sandı ama gerçek başka çıktıı; gören şoke oldu ''Birliklerimi, döviz düşünce fiyat düşürmeyen esnafları protesto etmeye davet ediyorum'' Arılardan kaçarken, piranalara yem oldu Türkiye'de bir gecede 300 bin arı öldü İlginç alışkanlık: Kendisini arılara sokturmaktan zevk alıyor