Askeri operasyon Haberleri

Pentagon'dan olay olacak Türkiye açıklaması: ''Tehdit altındayız!'' Erdoğan'dan dünyanın gözü önünde yeni sınır ötesi operasyon sinyali
Bu sefer haber sınır ötesinden geldi: ''Türkiye büyük operasyona hazırlanıyor!'' Türkiye'nin ''çakma'' müttefiği ABD yine rahatsız oldu Şırnak'ta askeri hareketlilik! Terör yuvası Irak, Türkiye'yi tehdit etti!
Trump, Suriye'deki petrol için talimatını verdi! Pentagon: ''Askerlerimizi operasyon bölgesinden çektik'' Suriyenırında 4 mahalle boşaltılıyor Bakan Akar'dan operasyon açıklaması Komandolar girdi ! TSK'dan Irak'ın kuzeyine yeni kara harekatı Hükümetten yeni İdlib harekatı açıklaması Pentagon’dan Suriye için çok kritik Türkiye açıklaması Başbakan Yıldırım'dan yeni askeri operasyon sinyali Mete Yarar'dan çok kritik Suriye açıklaması 3 ilde çok büyük operasyon; takviye birlikte bölgede Hazırlıklar tamam ! TSK İblib'e giriyor.... Barzani'ye operasyon planı belli oldu Yeni bir operasyon var mı ? Irak'tan Türkiye'ye askeri operasyon tehdidi Terör son 1 ayda kaç can aldı ? İşte en acı bilanço... Askeri operasyona yeşil ışık !