Bağ-kur Haberleri

Emeklilik hayali kuranlar dikkat: Son günleriniz! SGK uzmanı Özgür Erdursun'dan erken emeklilik düzenlemesi için kritik uyarı
5 yıl erken emekliliğin yolu açılıyor! Milyonlarca çalışana 5 yıl erken emeklilik müjdesi Zamlı emekli maaşlarının ödeneceği tarih açıklandı SSK ve Bağ-Kur'lu arasındaki prim farkı değişiyor!
Milyonlarca Bağ-Kur'luya da seçim müjdesi geliyor: Erken emeklilik! SSK ya da Bağ-Kur prim borcu olanlara 90+25 çözümü SGK'dan Emekli Sandığı ve Bağ-Kur'luları ilgilendiren EYT açıklaması EYT düzenlemesinde sürpriz gelişme: Onlar da emeklilik kapsamına alındı! EYT mağduru prim borçlularına da seçim müjdesi SSK, SGK ve Bağ-Kur'dan 3 maaş almanın formülü açıklandı 4 formül var... İşte kulislerdeki 2023 maaş zammı oranı! EYT’de SGK, SSK ve Bağ-Kur ayrımı netleşti SGK seçim öncesi ödemelere başladı SSK ve Bağ-Kur'lulara verilecek yeni yardım belli oldu Emeklilik sistemi baştan sona değişiyor! İşte masadaki yeni formül Emekliler dikkat! Bayram ikramiyeleri ve emekli maaşlarında önemli değişiklik ''Bağ-Kur primlerine zam yapmayın'' SSK ve Bağ-Kur emekli zammı için dikkat çeken ayrıntı Yapılandırmayla ''borçlulara'' emeklilik imkanı geldi GSS ve Bağ-Kur prim borcu olanlara müjde! Ertelendi Bağ-Kurlulara yapılandırma ve dondurma hakkı geldi Emekli maaşı hayali kuran milyonlarca kişiye kötü haber!