Banka promosyonu Haberleri

Bankalar kesenin ağzını açtı: İşte kasım ayı promosyon kampanyaları Bankalar emekli avında! İşte banka banka emekli maaşı promosyonları
Emeklilerden promosyon isyanı! Bankalar kapıları kapattı Avcılar Belediyesi'nde eylem var! Bankalar EYT'liler için kesenin ağzını açtı Bankaların EYT'li promosyonları belli oldu!
Çalışanlara banka promosyonu şoku! Patron el koydu Bakanlık duyurdu! Banka promosyonu ödemeleri başladı Emekli promosyonları için süre beklemeye gerek yok! Emeklileri kandırıyorlar! Banka promosyonunda ''zam'' oyunu Bankalar promosyonları zamladı... İşte banka banka emekli promosyonları Bankaların promosyon yarışı başladı! İşte banka banka emekli promosyonları Milyonlarca emekliye banka promosyonundan kötü haber! Bankalar emekli maaşı promosyonlarına zam yapıyor Diyanet'te göre bankalardan aldığımız ''promosyon'' da harama yakın ! Maaşa göre kim ne kadar promosyon alacak ? Ödemeler başlıyor: Emekliye ne kadar promosyon ödenecek ? Promosyon bankaya yatacak Emekliye çifte müjde Milyonlarca emeklinin beklediği tarihi Bakan açıkladı Emeklinin banka promosyonunda sona gelindi Emeklinin gözü şimdi 13. maaşta 11 milyon emeklinin gözü bu haberde !