Bayburt  Haberleri

7 bin TL maaş var, çalışan yok! İş arayan herkesi davet etti İnanılmaz görüntü! Türkiye'nin gizli cennetindeki şelale dondu!
Kuzey Kutbu değil, Türkiye! Buzu sal yapıp nehirde böyle gezdi 9 canın bedeli 79 bin lira! ''Ölüm çukuru'' davasında tepki çeken karar O ilimize bahar gelmedi! 5 metrelik kar duvarını görenler gözlerine inanamadı İşte Türkiye'nin en az nüfusa sahip illeri
Buradan geçmek yürek ister! Dünyanın en tehlikeli yolu seçildi Çinliler gözünü Bayburt'a dikti Sağlık Bakanlığı her an sizin de kapınızı çalabilir! Erzurum'da tünel inşaatında patlama! Yaralılar var Türkiye'nin en tehlikeli yolu trafiğe kapandı 2 bin 740 metre rakımdaki Aygır Gölü de çöplüğe döndü! Trabzonlu üreticiler topladıkları fındıkları böyle kurutuyor Çorum’da ilginç olay! 20 Somalili polisi alarma geçirdi Sokağa çıkma yasağı olmayan Bayburt'ta kimse dışarı çıkmadı Yaban hayatı fotokopana yansıdı 60 yıllık proje tamamlandı! 3 saatlik yol, 1.5 saate indi Gökçedere Gölü buz tuttu Havalimanı projesinde sona doğru ! 2020'de açılacak Günün en acı haberi: 2 çocuk ve engelli hala hayatını kaybetti Cansız bedeni köprüye asılı bulunmuştu; sırrı çözüldü! Bunun adı vahşet ! Köprüye asılı halde bulundu Kayıp Melike'den kahreden haber geldi Bayburt'ta 35 asker hastaneye kaldırıldı !