Bayram ikramiyesi Haberleri

Emekliler dikkat! Bayram ikramiyeleri ve emekli maaşlarında önemli değişiklik AK Parti ve MHP'den emekliye 2 bin TL bayram ikramiyesine ret!
Erdoğan'dan Kabine toplantısı sonrası emeklilere müjde Emeklilere bayram ikramiyelerinin ödemesi başladı Bankaların mesai saatleri bir kez daha değişti! Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bayram ikramiyesini duyurdu
Emeklilere bayram ikramiyesi Meclis'ten geçti! Emeklilerin bayram ikramiyesi belli oldu Emeklinin bayram ikramiyesi için 3 formül masada! Emeklilerin beklediği gün geldi! Zamlı ikramiye ne kadar olacak? 3 yıldır ''zamlanmayan'' emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu Bakan Selçuk: Emeklilere 11 milyar lira bayram ikramiyesi ödendi Emeklilere 11,6 milyar TL ''eksik'' ödeme yapıldı! Keşke gerçek olsa: Emekli ikramiyesi bin 500 TL olsun teklifi! Emeklinin beklediği gün geldi! Ödemeler yarın başlıyor Emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi de ''sözde'' kaldı! Emeklilerin kurban ikramiyesi ne zaman yatacak? Milyonlarca emekli isyanda! AK Parti'nin 'seçim kozu'ydu buhar oldu! Emekliye bayram ikramiyeleri hangi tarihlerde ödenecek ? Emekli ikramiyelerinin ödeme tarihi belli oldu Emeklinin bayramı ikramiyeleri erken ödenecek En düşük emekli maaşı 1500 TL; Bayram ikramiyeleri de öne çekildi! Emeklilere müjde ! Hemen hesabınızı kontrol edin 16.4 milyon kişiye çifte bayram !