Çed raporu Haberleri

Kalker ocağı davasında köylüler kazandı Turizm cennetinde isyan ettiren proje: Antik kentleri bölüp geçecek, 66 bin ağaç katledilecek!
Mehmet Cengiz'in maden projesi yargıdan döndü Söğütlüçeşme AVM Gar Projesi’nde 60 milyon TL'lik sessiz sedasız değişiklik Yargı Limak’a ''dur'' dedi Trakya'nın cenneti Saros'u cehenneme çevirecekler!
Bir altın madeni için daha ÇED raporuna onay Kuzey Ormanları'nda tepki çeken proje için meğer ÇED gerekli değilmiş Alevlerin yaktığI Muğla'yı şimdi de ''olumlu'' ÇED raporu yakacak Günün güldürmeyen fıkrası: Çevreye zararı yokmuş! Yerli otomobil TOGG için yeni gelişme Barolardan Kanal İstanbul'a karşı dava Kömür madenine yargıdan ÇED tokadı! Danıştay tek bir kararla 180 bin ağacı kurtardı! Kanal İstanbul ÇED raporunun iptali için dava açıldı Yılmaz Özdil’den çılgın proje: ''Katar bassın parayı, alsın Büyükada'yı'' ÇED raporunun onaylanmasına İmamoğlu'ndan ilk tepki Kızılırmak Nehri'nde de HES inşaatı başlıyor! Kanal İstanbul’a itiraz için bugün son Kanal İstanbul’da ÇED süreci tamamlanmadan planlar değişti Kanal İstanbul ÇED raporu için suç duyurusu Kanal İstanbul için yeni karar! Kanal İstanbul projesinde Terkos'a tuzlu su karışacak mı ? AK Partili akademisyenden Kanal İstanbul için garip gerekçe!