Davutoğlu Haberleri

Davutoğlu cephesinden Erdoğan'a: ''Eğer samimi ise...'' Sabah yazarından ''Davutoğlu-Babacan'' yorumu: Seks Partisi nerede ?
KONDA Genel Müdürü açıkladı: ''AK Parti'nin canını yakacak'' Davutoğlu cephesinden flaş karar ! Tarih verdiler Erdoğan'ı endişelendirecek Babacan ve Davutoğlu anketi Davutoğlu ve Babacan'ın yeni partilerinin tarihi belli oldu
Yeni parti kuracak olan Davutoğlu'ndan kritik ziyaret Davutoğlu, HDP'li eski ismi partisine davet etti ! Davutoğlu cephesi: AK Parti teşkilatında istifalar olacak AK Parti'den Davutoğlu'na yeni hamle: ''Abdestli 28 Şubatçılar'' Davutoğlu cephesinden mühür yorumu ! Davutoğlu'ndan ''Parti kurmak için paranız var mı?'' sorusuna yanıt Davutoğlu: Amerikan heyetine gerekli cevap verilmelidir Davutoğlu'nun kurucusu olduğu üniversitenin varlıklarına el konuldu Davutoğlu'ndan ''Esad ile görüşülmeli mi ?'' sorusuna yanıt Akit'ten AK Parti'ye Davutoğlu sopası Karamollaoğlu Davutoğlu ile görüşecek Davutoğlu'na yakın isimden olay yaratan FETÖ açıklaması ! Davutoğlu'ndan olay yaratacak AK Parti yorumu Saadet Partisi lideri, Davutoğlu ve Babacan ile görüşecek ''Davutoğlu başbakanlığı döneminde bazı şeylere şahit olmuş'' İlk anket ortaya çıktı ! Babacan mı, Davutoğlu mu ? ''Vefa görmedik'' diyerek AK Parti'den istifa etti Bir eski vekil daha AK Parti'den istifa etti !