E-devlet Haberleri

e-Devlet'te bir yeni hizmet daha... Başvurular artık e-Devlet'ten yapılacak Ad ve soyad değişikliği başvurusunda yeni dönem!
e-Devlet’ten veriler sızdı mı? Resmi açıklama geldi MEB duyurdu; e-Devlet üzerinden erişime açıldı Ailelere e-Devlet müjdesi! 15 yaş altı çocuklar için başvurular başladı Kamuya personel alımında şart değişti
e-Devlet'te yeni özellik: Soyağacı oluşturma hizmeti kullanımda Bakanlık açıkladı: e-Devlet'ten erişime açıldı E devlette tek tıkla soyağacı dönemi başlıyor Adrese göre okul kayıtları da e-Devlet'te E-devlet'te yeni dönem SGK'da SMS ile başvuru dönemi başladı E-Devlet’e bir yeni özellik daha eklendi E-Devlet'te yeni dönem! Artık ulaşılabilecek Çalışma izni alan kişi sayısı 7 milyonu aştı Bakan Soylu'dan 'çalışma izni belgesi' açıklaması Dikkat! Sokağa çıkma izin belgesi için son gün yarın! Çalışmak zorunda olanlar için sokağa çıkış izin belgeleri böyle alınacak! e-Devlet'te 65 yaş üstüne müjde Pandeminin ''uyanık'' patronları bunu da yaptı! Çalışanın şifresiyle e-Devlet'e girip... Adres beyanı düzeltmesi de artık e-Devlet'te e-Devlet üzerinden 5 yeni hizmet 2 yıl sonra ortaya çıktı! Kreşte skandal görüntüler Engellilere müjde: Başvurular artık e-Devlet'te!