Elektrik Haberleri

Fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken Yeni Kangoo E-Tech Türkiye yollarında Mayısta doğalgaz ve elektriğe zam yapılacak mı?
Bakan Bayraktar açıkladı: Elektrik ve doğalgaza zam olacak mı? İstanbul'da 19 ilçede elektrik kesintisi! Bu saatlere dikkat! ''Erdoğan ve Bakan Şimşek tartıştı'' iddialarına jet yalanlama Bir marka daha elektrikli otomobil üretmeme kararı aldı
Otomotiv devi kepenk kapattı EPDK'dan kritik karar! Elektrikte yeni dönem başlıyor: Artık zorunlu olacak 20 yaşındaki genç ahırda feci şekilde can verdi İstanbul'da büyük elektrik kesintisi: Listede 22 ilçe var! Elektrik ve doğal gaz zammı için dikkat çeken açıklama Doğalgaz ve elektriğe zam geliyor! Doğalgaz ve elektriğe zam gelecek mi ? Bir ilimiz başardı! Artık elektrik faturası ödemiyorlar 2023 yılında Bitcoin üretimi için harcanan elektrik 167 ülkeyi geçt! Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı İstanbul'un 20 ilçesi kararacak! İşte elektrik verilemeyecek ilçeler İstanbul'un 16 ilçesinde elektrik kesintisi! İşte elektrik verilemeyecek ilçeler İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 22 ilçe kararacak! İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 20 ilçe kararacak! İstanbul'da 16 ilçeye elektrik verilemeyecek! İşte elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler İstanbul'da 17 ilçeye bugün elektrik verilemeyecek İstanbullular dikkat! Bu 13 ilçeye elektrik verilemeyecek İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçe kararacak!