Elektrik faturası Haberleri

Elektrik faturalarında yüzde 14'lük indirim! Bakan Dönmez detayları açıkladı İşte elektrik faturasındaki düzenlemenin ayrıntılar! Kim ne kadar ödeyecek ?
Elektrikte yeni tarife belli oldu! İşte faturalara yansıyacak indirim Sanki elektrik faturaları yeterince çarpmıyormuş gibi... Bir de bu çıktı! Elektrik faturasından bıkan vatandaş çareyi buldu; talep patlaması yaşanıyor! Elektrik faturalarındaki ''gizli yük'' isyan ettirdi!
Elektrikte faturaları şişiren tarife değişiyor: Konutlara ve esnafa ayrı sistem Bakan Dönmez kritik ''elektrik'' zirvesi sonrası bu açıklamayı yaptı Bir ünlü isim daha elektrik faturasına isyan etti ''Faturamı ödemeyeceğim'' diyen Kılıçdaroğlu resti çekti Cemevleri ve vakıfların elektrik faturaları devletten! Elektrik zamları Kız Kulesi'nin de ışıklarını söndürdü İşte elektrik faturasında en pahalı ve en ucuz saatler Elektrik zamlarına isyan büyüyor! Esnaf camlarına bu yazıları astı Şahan Gökbakar ''paylaşmaya utandım'' tepkisi Bir yılda %120 zam sonrası isyan ettiren elektrik faturaları davalık oluyor Esnafın zam isyanı: Faturaları camlara asmaya başladılar 900 TL engelli maaşlı vatandaşa, bin 545 TL'lik elektrik faturası Cemevleri'nden ''ticarethane değiliz'' tepkisi İdo Tatlıses elektrik faturasını paylaşıp isyan etti: ''Böyle ölmem füze atın'' Zamlı elektrik faturaları vatandaşı sokağa döktü! Halk yüksek elektrik faturaları için sokakta Yandaş medyadan da tepki var: ''Erdoğan müdahale etmeli'' Elektrik zamları Seray Sever'i de çarptı: ''Oha diyorum!''