Elmalı Haberleri

Belediye başkan yardımcısına silahlı saldırı İSKİ Genel Müdürü uyardı! Kurak günler bitti, şimdi de taşkın riski başladı!
Türkiye'nin cennet parçası gölünden geriye sadece bu kaldı Türkiye'nin mavi cenneti, kurudu... Fotoğraftaki gölü bulun! Elmalı'da cinsel istismar mağduru ikizlerden haber var Bakan Yanık'tan Elmalı Davası'yla ilgili açıklama! Gerçek çok başka çıktı
Bakanlık'tan açıklama: Elmalı Davası'nda yeni gelişme Şahan Gökbakar'dan duygulara tercüman olan Elmalı davası yorumu 'Elmalı davası'nda dikkat çeken detaylar: Sosyal medya bu mektubu konuşuyor Elmalı Davası'nda anne ile ilgili mide bulandıran gerçek daha ortaya çıktı Diyanet'ten de Elmalı Davası'na tepki Erkeklere 'ikinci eş' çağrısı yapan Ali Edizer, Elmalı Davası kararını savundu! Türkiye Elmalı Davası'na sessiz kalmadı: Ünlü isimler isyan etti Elmalı davasında anne ve üvey babanın akılalmaz savunması ortaya çıktı Antalya'daki yasak aşk skandalında olay fotoğraflar Böylesi Brezilya dizilerinde yok! Belediye başkanının yasak aşk skandalı! 2 gündür kabusu yaşıyorlar Antalya'yı sel aldı; üretici perişan oldu Antalya'da bahçe kazısında facia ! Cesetlerine ulaşıldı Anneyi öldürüp, engelli çocuğunu dövdüler ! Kumluca-Elmalı etabını Garcia kazandı Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Türk'ün ilk Er Meydanı 663. kez kuruluyor Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalyada: