Epgis Haberleri

Krizin adı: Komisyon! ''Kapalı akaryakıt istasyonu görürseniz şaşırmayın'' EPGİS'ten açıklama: Akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü
EPDK'dan EPGİS Başkanı'na dava! 2 yıl hapsi isteniyor Araç sahiplerine kötü haber! Zam gelmeden depoyu doldurma devri bitti EPGİS'ten EPDK Başkanı'na rest: ''Suç duyurusunda bulunun'' EPGİS ve PÜİS’ten akaryakıt açıklaması: Yeni kriz kapıda!
Araç sahipleri yeni günde ''günaydın'' diyemedi: Akaryakıta bir zam daha! İsyan ettiren benzin ve motorin zamları için bir açıklama daha Akaryakıt fiyatları için korkutan açıklama LPG'den sonra bir zam da motorine geldi Akaryakıtta ÖTV düzenlemesi: Benzine indirim geldi ama... Araç sahipleri dikkat! Motorine indirim geldi ama... LPG'ye bir zam daha Depoları doldurun! LPG'ye büyük zam Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması mahkemelik oldu Benzin ve motorine bir zam daha! Benzine 36, motorine 34 kr zam! Araç sahiplerine müjde ! Motorine indirim geldi ! Araç sahiplerine müjde ! Motorine indirim geldi ! Benzine okkalı zam ! 27 kuruş zam geldi: Fiyatı 7 lirayı aştı Motorine okkalı zam ! Pompaya yansıyacak mı ? Motorinde zam pompadan döndü Benzin ve motorine zam ! Fiyatlara yansıyacak mı ? Zam üstüne zam ! Benzin ve motorine bir zam daha !