G20 zirvesi Haberleri

Erdoğan'a çok ağır sözler: ''Milletimiz yas tutarken dans gösterisiyle karşılanıyor'' Erdoğan'dan dünyaya gıda krizi uyarısı
Erdoğan, Suudi Prens Selman ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'la görüşecek! Tarih belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G20 zirvesi sonrası önemli açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 Zirvesi'ne katıldı !
''G20 Zirvesi'ne Hazine Bakanı Berat Albayrak katılmıyor'' Putin'in tekerlekli sığınağı ! Füze bile işlemiyor Erdoğan'dan terör örgütüne kalkan olanlara net mesaj Trump ve Putin görüşme sonrası açıklama G20 Zirvesi protestoların gölgesinde başladı G-20 zirvesi öncesi Hamburg karıştı Erdoğan'dan Almanya'ya sert sözler ! Erdoğan Almanya'ya gidiyor Almanya'dan Erdoğan'ın video mesajına da izin yok Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü iddialara yanıt verdi Erdoğan'dan Obama'yı güldüren talimat G-20'ye damga vuran görüntünün sırrı çözüldü Obama için dudak uçuklatan ''güvenlik üssü'' Obama'dan IŞİD açıklaması Putin'den G-20'de şok IŞİD açıklaması ! Erdoğan-Obama görüşmesi ne zaman ? Suudi Kral 400 araç daha kiraladı ! Facebook ve WhatsApp kullanıcıları dikkat !