Geçiş garantisi Haberleri

Geçiş garantili Avrasya Tüneli 391 milyon TL daha yuttu! Geçiş garantili köprülere, tünel ve karayollarına 2021 zammı geliyor!
Geçiş garantili projelerin faturası açıklandı! Geçiş garantili köprüler ve yollar para bastı! Esnaf ''geçiş garantili köprülerden'' icralık oldu! Bir otoyol için daha geçiş garantisi verildi!
İktidarın verdiği geçiş garantileri dolarla birlikte uçtu! İşte 2021 bütçesindeki garanti tutarları Geçiş garantili projelere tepki çeken kamuflaj! Geçiş garantili Osmangazi Köprüsü'nü işleten şirketin devlete borcu çıktı! Osmangazi Köprüsü'nden ''icra'' yağıyor! Sadece Osman Gazi Köprüsü’ne 6 ayda kişi başı 21 lira ödedik Geçiş garantili projeler müteahhitleri zengin etti! Avrasya Tüneli’nde ''garantili geçiş''in koronavirüs faturası ağır oldu! Osmangazi Köprüsü'nde saç baş yolduran hesap! Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü’ne 72 milyon TL! Avrasya Tüneli'nde 3 yıllık garanti geçiş ücreti 1 yılda ödenecek Geçiş garantili köprü ve otoyollar için ödeyeceğimiz tutar belli oldu! Köprü ve otoyollardaki geçiş garantileri bütçeyi deldi! Avrasya Tüneli'nin ''geçiş garantisi'' sözleşmesinde dikkat çeken ayrıntı Geçiş garantili köprü ve otoyollar için ödemeler durdurulsun çağrısı Otoyol ve köprülerdeki geçiş garantisi 16,3 milyar TL'ye koşuyor! Bir otoyol için daha geçiş garantisi verildi! ''EvdeKal''an da ödüyor! Geçiş garantili projelerin ödemeleri durmadı