Geçiş Haberleri

HDP'den istifa edip AK Parti'ye geçtiler! ''HDP'de aradığımızı bulamadık'' Avrasya Tüneli’nde ''garantili geçiş''in koronavirüs faturası ağır oldu!
Kafa karıştıran hesap! Köprü geçişleri düştü, gelir arttı... Kafa karıştıran hesap! Köprü geçişleri düştü, gelir arttı... Bir otoyol için daha geçiş garantisi verildi! 3. köprü ve Osmangazi köprülerinin geçiş garantisi ekonomiyi vuracak
AK Parti’den İYİ Parti’ye üye geçişi zirve yaptı Otoyol ve köprülerde ''değişen dinamik'' ücretlendirme başlıyor! Osmangazi'de 3 yılda verilen taahhütün %51'i gerçekleşti Günlerdir bekletiliyorlardu... İzin verildi ! İBB'den flaş karar ! 22 yıllık yasak kalktı... Avrasya Tüneli'nde fatura yine vatandaşa çıkacak Bayram için ülkesine giden Suriyelilerin sayısı 7 bine ulaştı İstanbul'da ihlalli geçişlere protesto İstanbul Havalimanı için tarihler belli oldu ! Köprü cezalarını ödeyenlere iade müjdesi Komandoların Suriye'ye geçişleri sürüyor Ortadoğu'dan sonra Karadeniz de karıştı ! AB ve NATO'dan açıklama Rus savaş gemisi, güvertesi asker dolu şekilde geçti Kritik bölgede önemli görev İhracatçıya ''Suriye'' izni Bakan açıkladı ! Ücretsiz geçiş kaldırıldı... Milyonlarca öğrencinin beklediği tarih açıklandı ! İstanbul Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı !