Halay Haberleri

Düğün magandaları hız kesmiyor! Yolu trafiğe kapatıp halay çektiler Apartman çatısında şoke eden görüntü! Halay çektiler!
Dinlenme tesisinde akıllara durgunluk veren görüntüler! Türkiye bu görüntüleri konuşuyor! 2 bin kişilik festivali jandarma bastı Korona halayına polis baskını! Ceza yağdı Maskesiz ve mesafesiz halaya devam!
Sosyal medyada tepki çeken eğlence Düğün ve nişanlara sosyal mesafe gözlemcileri geliyor! Koronavirüs halayı rezaleti kamerada İşte Bakan Koca'nın örnek olarak söylediği o halayın görüntüleri Koronavirüse rağmen sokak düğününde böyle oynadılar! Durmuyorlar! Ne ceza, ne uyarı! Yine skandal görüntüler! Şaka gibi yahu! İstanbul'da yine ''koronavirüs halayı'' İzmir polisi halay çekenlerin peşine düştü Korona halayı pahalıya patladı Yer: İstanbul... Sokağa çıkma yasağında pes dedirten görüntü Pes dedirten görüntü! Yasağa rağmen çoluk çocuk halay çektiler Fabrikada halaylı doğum günü pahalıya patladı İstanbul'da koronavirüse rağmen yol kapatıp, halay çektiler Sokağa çıkmayın uyarılarını dinlemediler dalga geçer gibi halay çektiler Bakanlığın uyarısına rağmen yine aynı görüntü ! Bu da koronavirüs halayı! Ne düğünden vazgeçtiler ne de halaydan... Onlarca kişi ölüyor, onlar halay çekiyor ! Tepki çeken görüntü 6 çocuk annesi boşanmayı halay çekerek kutladı