Hukuk Haberleri

Bakan Soylu'dan tepki çeken sözleri için yeni açıklama Azra Akın, 'Umudum Olur musun?' Derneği ile ilgili konuştu: Hukuki yollara başvurduk!
Adalet Bakanı Gül isim vermeden İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef aldı Türkiye '''hukukun üstünlüğü'' sıralamasında Orta Asya'nın da sonunda Türk yargı tarihine geçen karar! YSK tazminata mahkum oldu Canlı yayında Erdoğan kavgası: ''Erdoğan'ın adaylığı hukuki değil, anket firmaları sormasın''
Mahkemelerde online duruşma dönemi başladı CHP'den çok konuşulacak rapor: O tarihten bu yana AK Partililere dokunulamıyor! FETÖ'nün adliye yapılanmasına operasyon CHP’li Akın: ''Akkuyu’nun hukuki temeli çöktü'' Boşanan annenin hukuk zaferi! Bu karar emsal olacak AK Parti Sözcüsü Çelik: Hukuk önünde hesap verecekler Bakan Varank'tan reform açıklaması Yeni reform paketi için tarih belli oldu Hukukçular cevapladı: Yılbaşında polis evinize girebilir mi? Medeni Kanun'u hedef alan Ali Edizer'den yeni açıklama Hukuk fakültelerinin ilk dersi TBMM Başkanı Şentop'tan Canlı yayında Türkiye'ye ''cemaat'' ve ''tarikat'' dersi! Ankara'da ikinci baronun kurulması için Türkiye Barolar Birliği'ne başvuru 101 aydından hukuk uyarısı Avukatlar Çağlayan Adliyesi'nde savunma nöbetine başladı Hukuk sınavında skandal:14 yaşında çocuğu evlendirildi! Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken açıklama: Basına yeni düzenleme geliyor! Erdoğan Türkiye'nin mültecilere harcadığı parayı açıkladı: 40 milyar dolar!