İslam memiş Haberleri

Altındaki yükseliş sürecek mi ? İslam Memiş beklentisini açıkladı İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kritik uyarı: "Makas kırılacak!"
İslam Memiş gram altın için tarih vererek uyardı İslam Memiş'ten ''finansal tufan geliyor'' uyarısı: ''Çok sert düşecek'' Dur durak bilmeyen altın fiyatları için bomba tahmin: 2025'te gram altın kaç lira olur? İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı: İşlem yaparken bu tarihe dikkat
İslam Memiş yanıtladı: Elimizdeki altınları TL’ye mi çevirmeliyiz? İslam Memiş'ten yeni kriz uyarısı: ''Fırtınaya hazır olun, kriz ayı geliyor'' İslam Memiş yatırımcılara tarih verip uyardı: Kırılma noktası olacak... İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına uyarı: Sadece iki gününüz kaldı... İslam Memiş '22 milyon TL param olsa ne yapardım'' sorusuna yanıt verdi İslam Memiş'ten altın, dolar ve kripto paralar için ''tuzak'' uyarısı İslam Memiş yatırım yapmadan, 200 TL'yi 2 bin TL yapan formülü açıkladı İslam Memiş'ten bayram öncesi kritik altın ve dolar uyarısı Altın almak isteyenler dikkat! İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi İslam Memiş'ten gram altın yorumu: Yüzde 50 alım fırsatı... Şimdi altın alınır mı? İslam Memiş'ten yeni altın tahmini Altın fiyatlarındaki düşüş sürecek mi? İslam Memiş'ten altın yorumu Bakan Şimşek açıkladı, İslam Memiş altın için müjdeyi verdi İslam Memiş, gram altın için tahminini açıkladı İslam Memiş'ten yatırımcılara ''sarı risk'' uyarısı İslam Memiş'ten altın fiyatları için yeni uyarı İslam Memiş seçim sonrası tahminlerini açıkladı: 1 Nisan sabahı piyasalarda neler olacak? İslam Memiş altın için yaklaşan fırsatı açıkladı: Alım yapılmalı mı?