İttifak Haberleri

AK Parti ve MHP'nin yeni seçim yasasındaki ''unuttuğu'' ayrıntı MHP'li isimler seçimlere AK Parti'nin listesinden mi girecek ?
Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi HDP'den ittifak açıklaması Temel Karamollaoğlu ittifak krizine son noktayı koydu CHP ''Saray unuttu'' deyip Meclis'e sundu
Erdoğan ve Bahçeli'ye kötü haber! ''20 senenin günahına ortak olamayız'' AK Parti'den ''sürpriz'' itiraf! Partinin 2 numaralı ismi açıkladı ''Bahçeli'nin 'titreyip kendine dönmesi' an meselesi'' HDP üçüncü ittifak için kolları sıvadı Ankara kulisleri bunu konuşuyor! 3. ittifak iddiası İYİ Parti'den dikkat çeken çıkış: ''İttifaka mecbur değiliz'' Yeniden Refah Partisi'nin ''ittifak tercihi'' belli oldu Saadet olmadı ama... Cumhur İttifakı'na bir parti daha katılıyor Ankara'da ''ittifakı genişletiyorlar'' dedirten sürpriz buluşma BTP lideri Hüseyin Baş: ''Erdoğan, Soylu ve Bahçeli'nin düşünceleri aynı değil'' Yeniden Refah Partisi'nden üçüncü ittifak açıklaması! Ali Babacan'dan ittifak açıklaması: İlişki zemini sıcak Kılıçdaroğlu'ndan HDP ve Kürdistan resti Karamollaoğlu'ndan üçüncü ittifak açıklaması: Bu, iktidarın hoşuna gider Rusya'dan NATO'ya: ''Ukrayna'yı ittifaka almayın'' Kılıçdaroğlu ve Akşener'den net mesaj: ''Onlar çözemedi, biz çözeceğiz'' Kulislerden sızan iddia: ''Erdoğan ittifak için Saadet Partisi'nin alternatifini buldu'' Cumhur ve Millet İttifakı'na rakip geliyor: 3'üncü ittifakın tohumları yarın atılıyor!