Kira Haberleri

Ünlü rapçi Uzi'nin ev sahibinden olay paylaşımlar Ünlü iş insanından kiracısına 2 milyon TL'lik ''evimi boşalt'' hava parası
Kiracılar platformu kurucusu da sokakta kaldı İstanbul'daki 45 m2'lik bu 1+0 evin kirası dudak uçuklattı Merkez Bankası, enflasyonu değerlendirdi: Kira, vergi ve enerji... Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığında yeni dönem resmen başladı: Arabulucuya nasıl başvurulacak?
Barınma krizi, kuyruk krizi oldu! Ara buluculuk kuyruğu kamerada Türkiye'nin ''öğrenci şehirleri'ndeki kiralar dudak uçuklattı Çünkü kira değil, barınma krizi! Görme engelli kadın sokağa atıldı Ev sahipleri ve emlakçılara ceza yağdı, kiracılar ''ohhh'' çekti! Erdoğan'dan emekli, konut ve kira çıkışı ''Uyanık ev sahipleri'' kira kısıtlamasını böyle deldi Ev sahibi kiracı krizi için 3 çözüm önerisi.... Hazine'nin kira sertifikası satış rakamları açıklandı Kirasını bankadan ödeyen kiracılar için emsal karar Kiralık konutta yeni kriz! Ev sahipleri de kiracılar da çaresiz Bir kiracıya daha %25 zam sınırı dayağı! Bakan açıkladı: Boş evlerin kiraya verilmesi için teşvik geliyor! Kirasını ödemeyen Kutsi icralık oldu! Bir ''kiraya zam'' cinayeti daha: 1 ölü, 2 yaralı var! Kiracılar ve ev sahipleri için bir emsal karar daha Erdoğan açıkladı: Konutta hem ek vergi hem yeni ceza geliyor! Memur ve memur emeklisinin yeni talebi bu oldu Kiracılarıyla anlaşamayan ev sahibi kiracılarını böyle ifşa etti!