Kiracı Haberleri

Yargıtay'dan ev sahipleri ve kiracılar için emsal karar Kiracı ve mal sahiplerini ilgilendiriyor... Yargıtay'dan emsal karar!
Vicdansız ev sahibi 2022 yılında kiracısına taş devrini yaşattı ''Kira zammı'' yalanı Yargıtay'dan döndü! Kiracılar için kritik uyarı! Sözleşmem var diye sevinmeyin İstanbul'da kiraya zam dehşeti! Ev sahibi duvarı deldi!
Ev sahibi olmak isterken, kendi evinde kiracı oldu Sahtekâr kiracılar, vicdansız ev sahiplerini geçti Genç kadına korkunç tehdit: ''Seni öldürünce içki masası kuracağım'' Bir ev sahibi - kiracı kavgası daha! Ortalık savaş alanına döndü Ev sahibine sinirlenen kiracı evi yaktı Ev sahibi kilidi değiştirince sokakta kaldılar Kiracıya feci dayak! Sebebi şaşkına çevirdi Ev sahipleri işin dozunu kaçırdı! Kiracılardan bakın ne talep ediyorlar İstanbul'da ev arayan yabancılar ona gitti! Emlakçıların tekeli! Türkiye'yi terk eden ünlü oyuncu anlattı: Ev sahibinden kiracıya evime iyi baktın parası Kiraya 3 katı zam yapmak isteyen ev sahibi öyle bir şey yaptı ki Zam isteyen ev sahibi, hasta oğluyla yaşayan kiracısına kabusu yaşattı Zam isteyen ev sahibi, hasta oğluyla yaşayan kiracısına kabusu yaşattı Bir ev sahibi - kiracı cinayeti daha! Ev sahipleri, şimdi de kiracıların peşini bıraktı kefillerin peşine düştü 4 çocuk annesi kadın eşyalarıyla kapıya konuldu Fahiş kiralar için yeni adım! Kiracıların bilmediği ayrıntı: Ev sahibinizden 1 yıllık kira alabilirsiniz!