Kritik Haberleri

Valilikten kritik uyarı: ''Çok büyük risk var, dikkatli olun!'' Kahramanmaraş'ı inceleyen Japon deprem uzmanı İstanbul'u uyardı
TÜİK Türkiye için kritik öneme sahip verileri yine erteledi Bakan Çavuşoğlu'ndan Dendias'a sert tepki Prof. Dr. Ceyhan'dan kritik uyarılar peş peşe geldi! Türkiye ile AB arasında kritik zirve!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vahdettin Köşkü'nde kritik görüşmeler İstanbul'da kritik ekonomi toplantısı Bakan Koca açıkladı: Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Ankara'da Rusya ile kritik İdlib zirvesi Rıza Çalımbay: Kritik maçlar oynayacağız Erdoğan'dan kritik güvenli bölge açıklaması Yaralı kangal için seferber oldular Korkutan deprem açıklaması: ''Önümüzdeki iki yıl...'' YAŞ öncesi TSK'da çok kritik değişiklik Emniyetten kritik isme FETÖ gözaltısı ! Almanya'dan İncirlik için küstah adım Hakimin sorusu Zarrab'ın avukatını şoke etti Dananın kuyruğu kopuyor, Erdoğan'dan kritik görüşmeler İngiltere'de asker sokağa indi, alarm en üst düzeyde Kritik görüşmede kim, neyi savundu ? MHP'de kritik istifa ! Yeni bir parti mi kuruluyor ? Balyoz'dan çıkan paşalar kritik görevde Emniyet'ten kritik uyarı !