Mehmet demirkol Haberleri

Mehmet Demirkol: Şenol Güneş Emre Mor'u kazanırsa heykelini bizzat ben dikerim Mehmet Demirkol: Cenk Tosun İspanya'ya gitse 20-25 tane atardı
Mehmet Demirkol'dan ‘6+2+2' iddiasına sert tepki Okan Buruk ve Beşiktaş iddiası! Mehmet Demirkol: Lucescu gelirse başarılı olabilir ama Beşiktaş taraftarını mutlu edemeyebilir Beşiktaş'ın hocasını açıkladı!
Mehmet Demirkol: Ocak ayında Belhanda ve Feghouli'den daha iyisi bulunmaz Burak Yılmaz'ın yeni takımını açıkladı! Mehmet Demirkol: Comolli de yürüsün! Mehmet Demirkol: Burak Yılmaz'ın G.Saray'a gitmesinin mümkünatı yok Mehmet Demirkol: Quaresma Portekizli bir sokak çocuğu Mehmet Demirkol’dan Karius için olay sözler Mehmet Demirkol'dan Negredo sözleri ! Mehmet Demirkol'dan flaş Burak Yılmaz iddiası ! Mehmet Demirkol’dan çarpıcı Volkan Demirel sözleri Mehmet Demirkol’dan Mehmet Topal tepkisi ! Mehmet Demirkol o taraftarlardan özür diledi "Şenol Güneş için 'çalışan' deniliyorsa..." Mehmet Demirkol'un yeni adresi belli oldu ! Mehmet Demirkol'dan bomba Arda Turan iddiası ! Mehmet Demirkol: Rekor kırılabilirdi Mehmet Demirkol’dan flaş Arda Turan sözleri ! Mehmet Demirkol taraftar sorularını yanıtladı Demirkol'dan çok sert açıklama: Utanmıyorsunuz !