Memur maaşı Haberleri

Memur maaşı, emekli aylığı ve ikramiyeler 3600 ek göstergeyle artacak! İşte o hesap Gözler memur emekli zammında! 2023 zammı için yeni kulis: En düşük memur maaşı ne kadar olacak?
Memur-Sen zam talebini açıkladı Asgari ücret tamam, sırada memur zammı var! Memur-Sen'den ek zam açıklaması Emekli ve memurlara ağır darbe! Zam hesabı ortaya çıktı Enflasyon sonrası memur ve emeklinin zam oranı netleşti
Memur ve emekli zammı ne kadar olacak? Tek tek hesaplandı Enflasyona göre memur ve emekli ne kadar zam alacak? İşte zamlı maaş tablosu Emekli ve memurun zam oranı netleşiyor! İşte yeni maaşlar... Şimdiden yüzde 31'lik zam kesinleşti! Emekli ve memurun maaşı ne kadar olacak? SGK enflasyonu belirledi, emekli, memur ve 65 yaş aylığı için hesap değişti 2022 memur zammı ne kadar oldu? İşte yeni memur maaşlarıyla ilgili tüm detaylar 2022 emekli ve memur zammı belli oluyor! En düşük memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Yandaş medya emekli ve memur maaşını ağzından kaçırdı Vergi muafiyeti memur maaşlarına nasıl yansıyacak? Rakam ortaya çıktı 3600 ek göstergeyle maaşlara gelecek zam oranı belli oldu Üç kuruşluk zamlara ''müjde'' diyenler bu açlık ve yoksulluk sınırına ne diyecek ? Memurlara ''maaş kesintisi uygun değildir'' müjdesi! Memur maaşı için zam pazarlığı başlıyor! Bakan Bilgin'den toplu sözleşme açıklaması Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı Emekli ve memurların zam oranı belli oldu, sendikalar itiraz etti Yeni yılda memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak? Memur maaşından daha çok vergi kesintisinin önü açıldı Milyonlarca memurun maaşı buhar oldu!