Mert hakan yandaş Haberleri

Mert Hakan Yandaş: Türkiye'de kalmak bana daha mantıklı geliyor Galatasaray ile her konuda anlaşan Mert Hakan Yandaş'ın forma numarası belli oldu!
Yusuf Günay'dan Mert Hakan, Emre Kılınç ve Lemina açıklaması Mert Hakan Yandaş'a teklif yağıyor! Mert Hakan Yandaş, Rıza Çalımbay ile idman yaptı Fenerbahçe'den Emre Kılınç ve Mert Hakan'a kanca
Mert Hakan Yandaş: Alınan bu karara teşekkür ederiz Sivasspor'da Mert Hakan Yandaş, erteleme kararına teşekkür etti Sivasspor'un tecrübeli futbolcusu Mert Hakan Yandaş'tan TFF'ye koronavirüs tepkisi! Rıdvan Dilmen: Mert Hakan Yandaş'ı Galatasaray'da görüyorum Sivassporlu Mert Hakan, Fatih Aksoy ve Hakan Arslan'da açıklamalar Mert Hakan Yandaş'tan flaş Galatasaray açıklaması Rıza Çalımbay'dan Mert Hakan ve Emre Kılınç açıklaması Galatasaray, Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna katıyor Mert Hakan Yandaş: Son güne kadar savaşacağız Mert Hakan bu sezonki 9. golünü attı Mert Hakan Yandaş'dan gol sevincini açıklaması! Mert Hakan ile Erol Bulut arasında gol sevinci gerilimi! Mert Hakan Yandaş: Hakemler bizi tersliyor Mert Hakan: Evden çok tesiste zaman geçiriyoruz Rıza Çalımbay: Emre ve Mert Hakan'ın bir yere gitme şansı yok Mert Hakan Yandaş, transfer iddialarına noktayı koydu Sivasspor'un yıldızları Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'dan transfer açıklaması Rıza Çalımbay'dan Mert Hakan ve Emre Kılınç için transfer açıklaması!