Mucize Haberleri

Uçak kazasında mucize: 4 çocuk 17 gün sonra ormanda sağ bulundu 278. saat sonra mucize! Enkazdan bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı
3 mucize birden! 261 saat sonra enkaz altından çıkarıldılar 248'inci saatinde bir mucize daha 185 saat sonra gelen mucize: 10 yaşındaki Ayça kurtarıldı 178. saatte bir hayata dönüş daha!
116'ncı saat sonra gelen inanılmaz kurtuluş 105'inci saatte çifte mucize! Abi kardeş kurtarıldılar 53 saat sonra bir çocuk daha sağ kurtarıldı 51 saat sonra 5 yaşındaki kız çocuğu sağ kurtarıldı 24 saat sonra gelen mucize! Ailesiyle birlikte enkaz altında kalan minik Arda kurtarıldı 29 saat sonra bir mucize daha: 2 aylık Mehmet bebek sağ olarak kurtarıldı Tıp fakültesi öğrencisi üretti: ''Birçok hastalığa deva!'' 9. kattan düşen çocuğun mucize kurtuluşu Tam 132 saat sonra gelen mucize! Enkazdan sağ çıkarıldı Bu bir mucize! Minik çocuğu selde buzdolabı kurtardı 8'inci kattan düştü! Ölüme 10 metre kala mucizevi kurtuluş! Bunun adı mucize! Bu bir mucize: Pandemide işsizlik oranları geriledi! Bir mucize daha! Depremden tam 65 saat sonra kurtarıldı! Bir mucize daha! 58 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı İzmir'de bir mucize daha! ''Çok korkuyorum elimi tutar mısın?'' İzmir’de art arta iki mucize Çin'de mucize olay! Üç kez düşük yaptıktan sonra, dördüz doğurdu!