Müzik Haberleri

Deniz Tekin'den hayranlarına kötü haber Skandal üstüne skandal! ''Mustafa Kemal'in Askerleriyiz'' tezahüratına müzikle engel!
Dünyaca ünlü müzisyen hayatını kaybetti Hande Yener meslektaşlarına ''Sahte tıklanma'' mesajı Önce Antalya, şimdi de... Müzik yasağı bir ilimizde daha kaldırıldı! Tek bir ilimizde müzik yasağı kalktı; bakın ne oldu ?
Pandemiden beri süren müzik yasağı bir ilimizde sona erdi Türk müziğinin efsane ismi İlham Gencer hayatını kaybetti fizy, müzik dinledikçe kazandıracak Bu bir ilk! Google'ın yapay zekası bir ilke imzasını attı Başörtülü müzik grubu sosyal medyada tartışma yarattı Konser ve festivallere yeni yasak geldi! Tarkan'dan 30’uncu yıl kutlaması: Acayip şeyler olacak Temel atma töreninde skandal! Bir yanda AK Parti şarkısı diğer yanda Kur'an Merve Boluğur müjdeyi sosyal medyadan duyurdu Efsane Winamp yeni sürümüyle geri döndü İptali ''unutulan'' koronavirüs yasağına tepki yağıyor! Müzik festivaline ''alkol'' iptali Mahsun Kırmızıgül: ''Maalesef sesimizi kıstılar'' Müzik emekçileri raporu: Güvencesiz çalışıyor ve örgütlenemiyorlar İlber Ortaylı rap müzik dinleyip yorumladı Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel'i gören yeni imajıyla tanıyamadı Bakan Nuri Ersoy'dan müzik yasağı ile ilgili çok konuşulacak sözler! Demet Akalın'dan müzik yasağına tepki