Napoli Haberleri

Szymanski'ye talip çıktı! Fenerbahçe'den rekor bonservis talebi Şampiyonlar Ligi’nde nefes kesen gecede çeyrek finale yükselen 2 takım belli oldu
İtalya Süper Kupası'nın sahibi belli oldu Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu Arda Güler’in yeni takımı belli oldu 33 yıl sonra şampiyon olan Napoli'nin taraftarından görülmemiş kutlama!
Şampiyonlar Ligi maçı öncesi holiganlar şehri savaş alanına çevirdi Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'e Avrupa'dan talip çıktı! Napoli Fenerbahçe'den bir yıldıza daha kancayı taktı! Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e Napoli kancası Yeşil sahalarda görülmemiş olay! Başkan sahaya inip hakemi fırçaladı Fenerbahçe, Kim Min-Jae transferini KAP'a bildirdi Pandemi hastanesinde inanılmaz olay! Dev çukur araçları yuttu İtalya Kupası Napoli'nin! Vedat Muriqi'ye dev talip! Dries Mertens'in talipleri artıyor Roma'dan Everton'a Cengiz Ünder için takas teklifi Vedat Muriqi'nin menajerinden Lazio ve Napoli açıklaması Napoli, Alexander Sörloth'un peşinde Ricardo Rodriguez için Napoli devrede MAÇ SONUCU | Napoli-Juventus: 2-1 (Serie A) ''Milan, Fenerbahçe'nin Ricardo Rodriguez teklifini reddetti'' Lider Inter, Napoli'yi de devirdi Fenerbahçe'ye Rodriguez transferinde dev rakip!