Patates Haberleri

Zincir marketleri boykot eden çiftçiler pes etti: ''Ürünlerimiz tarlada çürüyecekti'' Gerçeği öğrenince ''keşke sadece kilo yapsaydı'' diyeceksiniz!
Soğandan sonra şimdi de patates! Fiyatları durdurulamıyor! Önce soğan şimdi de patates ekonomisi: Bir patates 10 lira oldu! Sosyal medya bu videoyu konuşuyor! Kaldırımdaki kız çocuğuna patates fırlatıp kaçtı Melih Gökçek'ten soğan ve patates zammıyla ilgili açıklama: Bakın nedeni neymiş!
Mersin Limanı'nda gemide 45 kilogram kokain ele geçirildi Ne yaparsanız yapın, bu 5 yemeği yeniden ısıtmayın! Canlı yayına damgasını vuran sözler: ''Tencere darbesi yapmaya çalışıyorlar'' Bahçesine patates ekti, zehirli meyve çıktı 26 ilimiz karantinada! Buğday, ayçiçek yağı ve şeker derken... Enflasyonun bizi getirdiği son nokta: Artık kiloyla değil, taneyle satılıyor McDonald's patates krizi! Satışa sınır getirildi McDonald's'ı bile kriz vurdu! Menüler küçülüyor! Garibanın yemeği patates artık lüks oldu Bir ile yaklaşık 500 milyon TL kazandırıyor: 30 bin işçi çalışıyor Dışardan patates gibi görünüyor, içine giren şaşırıp kalıyor Tam 18 ay sonra yeniden çalan yüz yüze eğitim zili burada duyulmadı! Bedava patatesleri sokağa döktüler Ak Partili isimden Erdoğan'ı kızdıracak sözler Fırsatçıların yeni oyunu patates ve soğanda oldu İstanbul Valiliği'nden tepki çeken patates karşılama töreni! AK Partili Şamil Tayyar'dan kaymakama çok sert tepki ''Millete soğan patates, Saray'a 52 milyon liralık Mercedes''