Patron Haberleri

Milyonlarca çalışan için Yargıtay'dan emsal kıdem tazminatı kararı İstanbul'da yabancı uyruklu dehşeti: Patronunu öldürdü !
İŞKUR'dan özel sektöre dev prim desteği Thodex'in firari CEO'suna bir dava daha Güvendiği patronu kabusu oldu! Hem borcu var hem de hapis cezası Mide bulandıran olay: Patronundan 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz!
Enflasyon maaş zamlarını sildi süpürdü! Çalışanlar isyanda İnşaat işçisi çalışanını bagajda taşıyan patrona tepki yağdı Belçika'da patronların çalışanlarını aramasına yasak geldi Erdoğan'ın ''işçi bulamıyor'' demişti; o patron Erdoğan'ı yalanladı Zoom'dan 900 işçiyi kovdu Patronlar asgari ücret için talebini açıkladı Binlerce çalışana müjde! Fazla mesai için emsal karar Genç kızdan iğrenç iddia: ''Patronum karısını uyutup, beni taciz etti'' İşverenlere asgari ücret desteği yürürlükte! İşte detaylar Gaspçılara direnen çalışanlarına 10'ar bin dolar ödül verdi Elon Musk’tan herkesi şaşırtan itiraf ''Hastayım'' diyerek işten izin alıp maça giden kadın fena yakalandı Patronlardan İstanbul Sözleşmesi çağrısı KÇÖ'de gösterilip tam zamanlı çalıştırılan işçilere müjde ''İcra ve İflas Yasası''nda milyonları mağdur edecek düzenleme İş yerinde ''sözlü şiddet'' için emsal karar Korkunç olay! Patronu tarafından cinsel saldırıya uğradı ''Virüslü tükürük satın alıp patronunun çayına karıştırdı!''