Revizyon Haberleri

''Kabinede üstü çizilen isimler'' deyip tek tek isimlerini açıkladı Kabine revizyonunda işte MEB'ten sonra sıradaki 3 bakanlık!
Kulisleri hareketlendiren iddia: Bahçeli, Erdoğan'dan 3 koltuk istedi Kabine değişikliğinin devamı gelecek Yeni Ticaret Bakanı Muş'tan ilk açıklama Yeni Bakan Derya Yanık kimdir ?
Canlı yayında ''işte kabinede değişecek isimler'' diyerek açıkladı Melih Gökçek ile Osman Gökçek baba-oğul yeni kabineye mi girecek ? Kabine değişikliğiyle ilgili gündemi sarsacak Tansu Çiller iddiası ''Bakan Toto'' başlasın! AK Parti ''kabine revizyonunu'' doğruladı! Sabah yazarı Mahmut Övür'den Cumhurbaşkanlığı kabinesi için ''tsunami'' iddiası Kabine revizyonu için bir iddia daha! ''İşte isim listesi'' diyerek açıkladı Berat Albayrak parti yönetimine mi ? Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın ''sürprizini'' bozdu! Erdoğan'ı ''rahatsız eden'' bakanlar kim ? Canlı yayında dikkat çeken iddia: ''5 Bakan değişecek!'' Kabine revizyonu için dikkat çeken iddia: Kimler gidecek, kimler gelecek ? Erdoğan'dan Süleyman Soylu ve Berat Albayrak sürprizi ''5 Bakan gidecek, Berat Albayrak geri gelecek!'' Erdoğan'dan hem kabine de hem de AK Parti'de revizyon hazırlığı! Kulis: ''Yarın kabine değişikliği var!'' Erdoğan'dan ''eften püften'' kriteri Erdoğan: ''2053 için şimdiden bismillah demeliyiz'' Kabinede bakanlıklar bölünüyor! İşte revizyonun detayları