Sağlık bakanlığı koronavirüs bilim kurulu Haberleri

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi'nden kritik uyarı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özlü'den ''kalıcı hasar'' uyarısı! Bu belirtilere dikkat!
Bakan ''bayram gibi bayram'' demişti... Bilim Kurulu toplandı Bilim Kurulu 5 haftadır neden toplanmıyor ? Bilim Kurulu üyesi alarm veren illeri açıklayıp, müjdeyi(!) verdi: ''4'üncü pik başladı!'' 100 bine dayanan günlük vaka sayısı sonrası Bilim Kurulu üyesinden dikkat çeken sözler
Bilim Kurulu üyesinden dikkat çeken PCR testi çıkışı Bilim Kurulu üyesi ''müjdeyi'' verdi: ''Vaka sayıları daha da artacak!'' Bilim Kurulu üyesinden omicron varyantı için korkutan açıklama Bilim Kurulu üyesi ''koronavirüse inanmayanlara'' müjdeyi(!) verdi Başa döndük! Bilim Kurulu üyesi o kısıtlamayı geri istedi Bilim Kurulu üyesi Özlü'den üçüncü doz uyarısı Bilim Kurulu üyesi ''tsunami geliyor'' diyerek uyardı Bilim Kurulu üyesi en çok risk altındaki grubu açıkladı ''Artık hepimizin korona ile yaşamayı öğrenmesi gerekiyor'' Bilim Kurulu Üyesi ''yeni pik'' tarihini verip açıkladı: ''Yeni önlemler almak zorundayız'' Bakan Koca dün bir şey demedi ama... Bilim Kurulu'ndan tam kapanma tavsiyesi! Bilim Kurulu üyesi Özlü'den ''aşı'' için kritik uyarı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Özlü: ''Üçüncü dalgayı bekliyoruz'' Bilim Kurulu Üyesi Kara'dan koronavirüs aşısıyla ilgili önemli açıklama Bilim Kurulu üyesi Özlü: ''BioNTech-Pfizer aşısı koruyor ve güvenli'' ''Çin üretimi aşı 2 hafta test edilecek'' ''Bilim Kurulundan istifa etmek isteyenler var'' Bilim Kurulu üyesi ''müjdeyi'' verdi: Daha kapsamlı yasak kararları masada!