Sahte diploma Haberleri

Ünlü meteoroloji uzmanından sahte diploma iddiasına küfürlü yanıt ''Ehliyet alınır'' çetesine operasyon: 270 gözaltı var!
''Sahte diplomalı'' onlarca bürokrat iddiası! 5 dakikada üniversite mezunu yapan çete ifşa oldu 14 yıllık karısıyla ilgili gerçeği öğrenince yıkıldı! Soluğu mahkemede aldı Sahte diploma vaadiyle dolandırıcılık yapmışlar
Sahte diploma krizi AK Parti yönetimine sıçradı Hamza Yerlikaya'ya bir kötü haber daha Hamza Yerlikaya hakkında suç duyurusu! Cumhurbaşkanlığı’nda ''sahte diploma'' iddiası! Bu iddia olay olur: Sahte diplomalı Suriyelier! Sahte diploma ile 21 yıldır öğretmenlik yapmış Tam 17 yıl farklı okullarda ders anlattı ! Sahte diplomayla 19 yıl öğretmenlik yaptı Yılın öğretmeni sahte çıktı Skandalın adresi bu kez Sağlık Bakanlığı ! Sahte öğretmen şimdi yandı ! Trabzon'da sahte diplomalı öğretmen iddiası Şanlıurfa'da Sahte Diplomalı 5 Öğretmen Görevden Alındı Sahte Diplomaya Soruşturma Tüm diplomalar için devrim gibi uygulama ! Bakan açıkladı ! Sahte diplomalı öğretmen skandalı Sahte diplomalar bir ''tık'' ile belirlenecek ! Sahte diplomalı damadın kazancı şaşırttı !