Şam Haberleri

Suriyeliler Antalya'yı Şam'a çevirdi! Kamyonet sırtında çatıştılar Esad yönetiminden Suriyelilere de Türkiye'ye de müjde!
Şam'da otobüse bombalı saldırı: Çok sayıda ölü var Eski Bakan Kürşad Tüzmen, sığınmacı sorunu için formülü açıkladı Suriye savaşın gölgesinde sandık başında Suriye'deki Suriyelileri de Türkiye mi aşılayacak ?
Süpriz açıklama: ''Esad, Türkiye ile görüşmeye hazır'' Suriye'nin başkentinde patlama: 1 ölü Suriye'den savaş ilanı: Türkiye'nin ülkemizdeki varlığını reddediyoruz Suriye ordusu kritik bölgeyi ele geçirdi Suriye'nin başkentinde büyük patlama MİT Müsteşarı Fidan'ın Suriye toplantısının ayrıntıları ortaya çıktı Hakan Fidan Esad'ın istihbaratçısıyla masaya oturdu Suriye'den flaş iddia: ''Türkiye bizi çağırmadı'' ''Şam'la temas sonuç verir'' Şok iddia: Suriye ile görüşmemizi ''istemeyen'' bir ülke mi var? Kılıçdaroğlu'ndna hükümete ''Şam yönetimiyle görüşme'' çağrısı Suriye'de neler oluyor ? Esad ve YPG'den ittifak hamlesi Suriye ordusu Han Şeyhun'u ele geçirdi Türkiye Esad ile masaya mı oturacak ? Rusya'dan ''Şam'' vurgusu ! Şam'da Rusya Büyükelçiliği yakınlarında patlama Suriye'nin başkentinde patlama: Yaralılar var Katar'dan Suriye kararı