Sapık Haberleri

İstanbul'un dev AVM'sinde yabancı uyruklu sapık rezaleti Ellerinize sağlık kızlar! 2 genç kız tacizciyi evire çevire dövdü!
İstanbul'da taciz zanlısına meydan dayağı İdam sizin olsun, bu şerefsizi bize teslim edin! Taciz iddiasına öldüresiye meydan dayağı! Elinize sağlık! İki kız kardeş eli bıçaklı Suriyeli tacizciyi böyle ifşa etti
Bu da trafik sapığı! Başrolde yine yabancı uyruklu bir kendini bilmez var Bir Pakistanlı sapık daha! Defolun gidin be, yeter! Yabancı uyruklu sapıklara operasyon! Emniyet bilançoyu açıkladı İstanbul'da ''pencere'' sapığına meydan dayağı! Genç kadın trendeki sapığı böyle ifşa etti Okul önünde sapık alarmı! Görüntüler şoke etti Otobüste sapık var! Genç kızın çığlıkları, sapığın savunması... Esenyurt’ta camide çocuğa taciz iddiasına linç girişimi Marmaray'da sapık var! Yabancı uyruklu sapık fotoğrafını çekip arkadaşına gönderdi AVM'de çalışan genç kız ''telefonlu sapığa'' dersini böyle verdi! İstanbul'da AVM'de yabancı sığınmacıya ''taciz'' dayağı Bir sapık sığınmacı daha! Bu sefer kimse ''selfie çekiyordur'' diyemeyecek! İstanbul'da bir sapık Pakistanlı daha yakalandı Kadınlar tuvaletinden sapık çıktı! Onlarca kadını görüntülemiş Bir sapık Pakistanlı daha yakalandı Tayt sapığının görüntüleri ortaya çıktı: 17 yaşındaki öğrencinin taytını çalıp... Bir sapık daha! Genç kızı adım adım takip edip kaydetti! Sapık sığınmacılar yine iş başında! Artık yeter! Hiçbirini istemiyoruz!