Saray Haberleri

Devlet Bahçeli'den ''Saray'a giden CHP'li'' tartışmasına açıklama Akşener'den ''Saray'a giden CHP'li'' iddiasına ilk yorum geldi !
Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye destek Deniz Zeyrek ''Saray'a giden CHP'li'' olayını böyle yorumladı CHP'den çok sert açıklama: ''Bu bir Saray operasyonudur'' HDP'li bir belediyeye daha kayyım atandı
Belediye başkanı gözaltına alındı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında dikkat çeken ayrıntı AK Parti ve Erdoğan'a sert eleştiri: 'Belediyelerinin yetkilerini istiyor'' ''Tasarruf'' yine lafta kaldı! Devlet filosunu büyütüyor! FETÖ'nün kanlı darbe planı Cumhurbaşkanlığı'na önceden ihbar edilmiş! Cumhurbaşkanlığı'nın giderleri 2,6 kat artı İngiltere'de saraydan altın klozet çalındı Kılıçdaroğlu: ''Hakim vicdanı yerine saraya bakıyor'' ''Türk-İş Başkanı pazarlığı Saray'da yapmış'' Kayyumun 2,1 milyon TL'lik tadilatı ''pes'' dedirtti Cumhurbaşkanlığı'nın örtülü ödeneğinde büyük artış Yasak aşk vahşeti 12 yıl sonra ortaya çıktı ! AK Partili başkan 22 milyon liralık saray yaptırıyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay kimi makamından kovdu? Kılıçdaroğlu ve Akşener Saray’daki törene katılmadı Erdoğan'ın maaşına %26 zam iddiası Bebeğini emzirdikten sonra katledildi ! Cumhurbaşkanlık Sarayı için günlük ne kadar harcanıyor?