Sinek Haberleri

İşte bu yüzden her sabah her yanınızda nokta nokta şişliklerle uyanıyorsunuz Sivrisinekler bu yüzden sizi ısırıyor olabilir!
Sinekli ev polisi harekete geçirdi Yurt dışından getirdi, yok satıyor: Sinek ve böcekle beslenen bitkiler... Kanatlarında ''karınca desenli'' olan sinekler büyük ilgi çekiyor Bir bu eksikti! Tedavisi yok, sinekler bulaştırıyor, 8 köy karantinada!
İstanbul'da kabusun yeni adı: Baldırsokan sineği! Yer: Ardahan... ''Bir günlükler''in ölüm uçuşu başladı Karadeniz için uyarı: sya Kaplan Sivrisineği Bir sen eksiktin! Şimdi de yeni bir virüs taşıyan Bir sen eksiktin, hoşgeldin! Kör eden sinek Türkiye'de! İlçeyi sinek bastı, esnaf kepenk kapattı Kulağından canlı sinek çıktı! Sineği öldürmek isterken evini havaya uçurdu Kars'ta sinek istilası! Her yer sinek ölüsü doldu Beyoğlu'da kan donduran olay Büyükçekmece'de korkutan Kronomid istilası! Kronomid nedir? Habertürk'te Veyis Ateş'in zor anları sosyal medyaya damga vurdu İstanbul'da ''sinek'' alarmı! İstanbul'da şoke eden olay! Kulağından çıkanlara doktor bile inanamadı Türkiye sınırında ''sinek'' istilası ! Rusya 20 ton nektariyi Türkiye'ye iade etti ABD'de dev sinek istilası ! Dünya Kupası'nı sinekler bastı !