Stat Haberleri

Kör müsünüz ? Bu Atatürk posteri aylardır yırtık halde O takımların statları yapay zeka ile oluşturuldu: İçlerinde Türkiye'den takımlar da var!
Beşiktaş'ın stat ismi belli oldu Beşiktaş Stadı'nın yeni sponsoru da, adı da belli oldu Galatasaray, sponsorluk anlaşmasının detaylarını açıkladı Galatasaray, stat isim sponsorunu açıkladı!
İmzalar atıldı, Nihat Özdemir ve Barcelona anlaştı Stada fişekleri sokan ambulans şoföründen şok paylaşımlar Uğur Dündar canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe stadının adı ne zaman değişecek? Saraçoğlu ailesinden ''Atatürk Stadı'' ismine destek Stadyumda facia! Çok sayıda yaralı var İstanbulspor - Beşiktaş maçının stadı değişti İtalya Serie A maçlarına seyirci kotası geldi! TFF'den vaka artışı sonrası seyirci kararı! Erdoğan'dan stat müjdesi! Mustafa Denizli'nin adı verildi Galatasaray'ın stadında vinç devrildi: Yaralılar var Vodafone Park'a inen FETÖ’cünün HTS kayıtları ortaya çıktı Galatasaray'dan TFF'ye başvuru Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro stada alınmadı Millet bahçesi olacak... Ankara'da tarihi stadın yıkımına başlandı! Statlara ne kadar seyirci alınacağı belli oldu Türkiye-Karadağ maçının stadı açıklandı İşte dünyanın en güzel manzarasına sahip stat! İzmir’de stat krizi çıktı