Süreç Haberleri

İngiltere Filistin devletini tanımak için şartlarını açıkladı Türkiye Bankalar Birliği'nden parasal sıkılaşma süreciyle ilgili açıklama
Togg T10X için çekiliş nasıl yapılacak ? İşte 10 Togg sahibi yapan süreç Otoyol ihalesinde fesih süreci başladı İletişim Başkanı Altun'dan KPSS açıklaması: Personel alım süreçleri... Kim bu AK Parti içerisindeki ''tüfekçi ve çöpçatanlar'' ?
Çözüm süreci için Erdoğan ile el ele kürsüye çıkmıştı, şimdi Türkiye'yi düşman ilan etti! Makarna sektöründen tam kapanma açıklaması Bakan Selçuk: İmkanları seferber ettik ÖSYM'den YKS açıklaması: Süre uzatıldı Koronavirüsü konulan kadın karantina sürecini anlattı Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması Avrupa ülkesinden kritik Türkiye açıklaması ! Albayrak ''teröristlere'' benzetmişti ! Bakanlık harekete geçti Emekli komutanlar süreci değerlendirdi Türkiye Barolar Birliği'nde Olağanüstü Genel Kurul süreci başladı CHP: Türkiye yeni bir seçim sürecine giriyor İstanbul Havalimanı'nın hisse satış süreci durduruldu Melih Gökçek'in ''parsel parsel'' süreci başladı ! Konkordatoda ibre terse döndü Brexit sürecinde yeni gelişme BM'den flaş Gazze çağrısı: ''Abartma ya da bir uyarı değil'' Hem Cumhurbaşkanlığı hem milletvekilliği... İşte yeni seçim süreci ! 5 yıldızlı oteller için kritik süreç !