Tahliye Haberleri

Yolcu uçağında büyük panik! Alevler yükseldi, yolcular tahliye edildi Hande Baladın'ın kabusu olmuştu! İlk duruşmada tahliye!
Rize'de yağış, sel ve heyelan! Evler boşaltıldı Bakan İstanbul'un tahliye planını açıkladı Çanakkale'de yangın dinmiyor: 6 yerleşim yeri için tahliye kararı Mehmet Aytunç Altay, 31 yıl sonra tahliye edildi
Kiracısını çıkartmak isteyen ev sahipleri yeni yolu buldu Hastanede taciz iddiası: Doktora tahliye, genç kıza soruşturma Ergenekon kumpasının FETÖ’cü hakimine tahliye ABD Senatosu'nda silahlı saldırı alarmı: Bina tahliye edildi İzmir'de orman yangını kontrol altında! İnfial yaratan skandal sonrası İstanbul'daki o bakımevi tahliye edildi Kiracılar ve ev sahipleri için bir emsal karar daha Palu ailesi davasından karar çıktı Yunanistan da alevlere teslim! Yüzlerce çocuk tahliye edildi Bir ilimizde daha orman yangını! Evler tahliye edildi Bakan Tunç'tan ''af yasası'' açıklaması Metroda korkutan arıza: Yolcular tahliye edildi Can Atalay bugün tahliye edilebilir Dev eğlence parkında kabus! 25 bin kişi tahliye edildi Alparslan Kuytul için tahliye kararı Kadir Şeker cezaevinden ''izinli'' olarak tahliye edildi Kirayı 22 kuruş eksik yatırdı; hayatını şokunu yaşadı Bir ilimizde kırmızı alarm; evler, iş yerleri tahliye ediliyor!